Υγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Νυφική ​​τούρτα

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για νυφική ​​τούρτα;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Πρώτα από όλα χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη μέχρι να αποκτήσουν μια κρεμώδη υφή (είναι σημαντικό να χτυπήσουμε καλά τα αυγά και τη ζάχαρη για να μην μυρίσει το αβγό και να είναι σαν παντεσπάνι).
  2. Στη συνέχεια κοσκινίζουμε το αλεύρι, τη βανίλια και το μπέικιν πάουντερ και συνεχίζουμε το χτύπημα. 🍡 (είναι σημαντικό να φουσκώσει το κέικ αερίζοντας το αλεύρι).
  3. Ρίχνουμε τη ζύμη για κέικ που ετοιμάσαμε στην ορθογώνια τρύπα μου που την αλείψαμε με βούτυρο (αν θέλετε το κέικ να είναι πιο πηχτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τετράγωνο πυρέξ).
  4. Το ψήνουμε για 20-25 λεπτά στο φούρνο που ακούσαμε στους 170 βαθμούς πριν (Μπορείτε να κάνετε το τεστ πηχτής κατά καιρούς μετά το 15ο λεπτό. 🍰Αν το βουτήξετε στο κέικ και βγει καθαρό από το τυρόπηγμα, Το κέικ μας ψήνεται 🙂
  5. Κάνουμε τρύπες στο κέικ μας που έχει έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και περιχύνουμε με το γάλα που ετοιμάσαμε για να βρέξει σε όλο το κέικ.
  6. Για την πουτίγκα βάζουμε στην κατσαρόλα 1 λίτρο γάλα.
  7. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αλεύρι και το άμυλο και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει και το αφήνουμε να κρυώσει.
  8. Προσθέστε 1 φακελάκι σαντιγί ή 1 κουτί υγρή κρέμα στην κρυωμένη πουτίγκα και χτυπήστε με το μίξερ μέχρι να αποκτήσει μια λεία υφή. 🍡 Η κρέμα είναι έτοιμη.
  9. Απλώνουμε ομοιόμορφα την πουτίγκα στο κέικ που έχει κρυώσει εντελώς.
  10. Φυτεύουμε πάνω του πολλή καρύδα και τη διατηρούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες, αν είναι δυνατόν όλη τη νύχτα.
  11. Μπορείτε να διακοσμήσετε με ρόδι και φιστίκι :)).

Συνταγή για νυφική ​​τούρτα με φωτογραφία

Νυφική ​​τούρταΝυφική ​​τούρτα
Νυφική ​​τούρταΝυφική ​​τούρτα
Νυφική ​​τούρταΝυφική ​​τούρτα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button